Hartelijk dank voor je deelname!

Je hebt zojuist meegedaan aan een onderzoek van het Nederlands Eetstoornis Register.

In de vragenlijst kwamen vragen over verschillende onderwerpen (o.a. persoonlijke achtergrond, eetproblematiek, kwaliteit van leven en depressieve stemming) aan de orde. Misschien heb je sommige vragen als confronterend of vervelend ervaren.

Als je door het invullen van deze vragen het idee hebt gekregen dat je klachten ervaart, kun je het beste contact opnemen met je huisarts.

Voor klachten met betrekking tot je eetproblematiek zou je ook via de onderstaande website hulp kunnen vragen: www.hulpbijeetproblemen.nl

Mocht je nog vragen hebben over dit onderzoek of meer informatie willen dan kun je contact opnemen met de hoofdonderzoeker Rita Op ’t Landt-Slof.

Als je nooit meer een vragenlijst wilt invullen van het NER dan kun je dit via het contactformulier aangeven, en zullen wij je niet meer benaderen. Op jouw verzoek kunnen ook persoonsgegevens (naam en adres) worden verwijderd uit onze database. De anonieme gegevens die via de vragenlijsten zijn verzameld blijven beschikbaar voor onderzoeksdoeleinden.

Nogmaals hartelijk dank voor je deelname!