handsAanmelden voor het Nederlands Eetstoornis Register kan wanneer u tot één van de twee onderstaande groepen behoort. Om u aan te melden kunt u klikken op één van de onderstaande links of een keuze maken in het linker menu. U komt dan op een beveiligde pagina waar u uw persoonlijke gegevens kunt achterlaten. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een e-mail van het Nederlands Eetstoornis Register met daarin de link naar de basisvragenlijst om uw inschrijving compleet te maken. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 30-45 minuten.

In principe mogen personen vanaf 16 jaar zelf bepalen of ze zich willen aanmelden bij het Nederlands Eetstoornis Register. Echter raden we aan, wanneer je 16-18 jaar bent, even aan je ouders te vragen of ze het goed vinden dat je je aanmeldt voor het Nederlands Eetstoornis Register.

Personen tussen de 12 en 16 jaar oud is kunnen zich aanmelden bij het NER. Bij deze aanmelding moeten dan ook contactgegevens van één van de ouders en/of verzorgers van de jongere met de eetstoornis of eetproblemen worden achtergelaten. Het NER neemt dan contact op met deze ouder en/of verzorger om te vragen of de jongere mee mag doen aan dit onderzoek. Zodra de ouder en/of verzorger toestemming geeft wordt de e-mail met link naar de basisvragenlijst verstuurd naar de jongere.

Heeft u nog vragen over het inschrijven kijk dan bij de VRAGEN of neem contact op via het contactformulier