De eerste 'jaarlijkse' NER meting is onderweg

Na de start in 2015 zal dit najaar de eerste vervolgmeting van het NER worden uitgezet.


In juli 2015 zijn we gestart met het Nederlands Eetstoornissen Register (NER). Dit najaar (september-november 2017) zal de eerste vervolgmeting van het NER uitgezet worden. We zijn op dit moment bezig om deze vragenlijst samen te stellen.

 

Wat houdt de NER meting 2017 in?

Iedereen die zich heeft aangemeld bij het NER en de startvragenlijst heeft ingevuld, zal in september per mail een uitnodiging ontvangen. In deze uitnodiging staat een link naar de vragenlijst 2017. Deze vragenlijst bevat onder andere vragen over eetproblematiek, diagnostiek en behandeling, opleiding, wonen, werk en kwaliteit van leven. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 45 minuten. Meedoen aan ons onderzoek is geheel vrijwillig, u bent niet verplicht om de vragenlijst in te vullen. Dus u kunt ervoor kiezen om de vragenlijst van dit najaar over te slaan. Uw medewerking bij een volgende vragenlijst is dan nog steeds erg waardevol voor ons. Als u helemaal niet meer mee wilt doen aan het NER kunt u zich ook uit laten schrijven.