NER rapport meting 2017

In het najaar van 2017 is de eerste tijdelijke meting van het NER bij 514 deelnemers afgenomen. Uit het rapport van deze meting (in te zien op de website) blijkt duidelijk dat zodra de eetproblematiek verbeterd het functioneren op verschillende gebieden (lichamelijk, mentaal en sociaal-maatschappelijk) ook verbeterd.

Lees verder...

NER 1 lijst gesloten; 514 keer ingevuld!

De eerste tijdelijke vervolgmeting van het Nederlands Eetstoornissen Register (NER 1 lijst) is gesloten. In totaal hebben 514 deelnemers deze vragenlijst ingevuld.

Lees verder...

NER 1 lijst 368 keer ingevuld!

Eind september zijn de uitnodigingen voor de eerste jaarlijkse Nederlands Eetstoornissen Register (NER 1) vragenlijst verstuurd. Inmiddels hebben 368 mensen deze lijst al ingevuld!

Lees verder...

Uitnodigingen NER 1 lijst verstuurd!

De eerste jaarlijkse meting van het Nederlands Eetstoornissen Register (NER) is van start. Vanmorgen zijn de uitnodigingen verstuurd.

Lees verder...

De eerste 'jaarlijkse' NER meting is onderweg

Na de start in 2015 zal dit najaar de eerste vervolgmeting van het NER worden uitgezet.

Lees verder...

NER rapportage 2015

Tussen begin juli en eind december 2015 hebben 765 personen de vragenlijst van het NER ingevuld. Uit de rapportage van deze meting (te vinden op deze website) blijkt duideljk dat het hebben van eetproblemen of een eetstoornis een grote impact op het leven heeft.

Lees verder...

Drie maanden NER: meer dan 700 deelnemers en ruim 500 vragenlijsten ingevuld!

De afgelopen drie maanden hebben ruim 700 mensen zich aangemeld bij het Nederlands Eetstoornissen Register en meer dan 500 mensen hebben de vragenlijst ingevuld. We zijn ontzettend blij met alle reacties en aanmeldingen. Hartelijk dank hiervoor!

Lees verder...